Preloader logo
Menu

Më i sigurt,
Më i shpejtë,
Menduarit përpara.

DigiByte është më shumë se një monedhë dixhitale më e shpejta. Shtë një Blockchain inovativ që mund të përdoret për asetet dixhitale, kontrata të zgjuara, aplikime të decentralizuara dhe vërtetim të sigurt.

Lexoni info paper

Farë e bën DigiByte më të fortë se të tjerët?

DigiByte është një blockchain me burim të hapur që rritet me shpejtësi, i krijuar në fund të vitit 2013 dhe lëshuar në fillim të vitit 2014. Pas vitesh zhvillimi të mendimit përpara, DigiByte është bërë një nga blockchain më i sigurt, më i shpejtë, më i gjatë dhe më i decentralizuar UTXO në ekzistencë.

Me të vërtetë të decentralizuar.

DigiByte nuk është financuar kurrë përmes një ICO ose një sasie të konsiderueshme të monedhave të paracaktuar. Nuk ka asnjë CEO ose një kompani që kontrollon blockchain DigiByte. Ishtë një projekt i bazuar në vullnetarë dhe i drejtuar nga komuniteti global.

Më e sigurt.

DigiByte përdor 5 algoritme kriptografike dhe rregullim të vështirësisë në kohë reale për të parandaluar centralizimin me qëllim të keq të minierave dhe luhatjen e energjisë hash. Njëra prej të cilave është Odocrypt që ndryshon veten çdo 10 ditë për rezistencën ASIC.

Shumë më i shpejt.

Blloqet e DigiByte ndodhin çdo 15 sekonda që është 40x më shpejt se Bitcoin dhe 10x më shpejt se Litecoin. Zbatimi i hershëm i SegWit dhe ngurtësia e blockchain mundësojnë deri në 1066 transaksione në zinxhir në sekondë me tarifa të papërfillshme.

Menduarit përpara.

Gjatë viteve të fundit, DigiByte e ka vendosur vazhdimisht veten e tij me të parët e blockchain, të tilla si roje DigiShield, minieratMultiAlgo, implementimi SegWit, algoritmi Odocrypt, Dandelion++ protokoll intimiteti, DigiAssets dhe Digi-ID.

Farë është DigiByte? Shikoni videon prezantuese

Kështu funksionon blockchain DigiByte.

Të tre shtresat janë pjesët më inovative të blockchain DigiByte që sigurojnë infrastrukturën e rrjetit, sigurinë dhe komunikimet për të funksionuar me shpejtësi të lartë.

Aplikacionet / DigiAssets.

Shtresa e lartë është si një dyqan aplikacioni me përdorime të qarta në botë reale. Të gjitha llojet e pasurive dixhitale mund të krijohen me protokollin DigiAssets në krye të blockchain DigiByte. Aplikimet e decentralizuara (dApps) mund të ndërtohen në krye të blockchain DigiByte. Gjithashtu kontratat inteligjente që sjellin ngurtësinë dhe sigurinë e blockchain DigiByte mund të kodohen lehtë.

Pasuri dixhitale / Drejtoria Publike.

Shtresa e mesme siguron siguri dhe administrim. Një Digital Byte i të dhënave, një përfaqësim i të dhënave më të mëdha ose një njësi që ka vlerë, dhe nuk mund të falsifikohet, kopjohet ose hackohet. Një libër publik i pandryshueshëm, ku regjistrohen të gjitha transaksionet e DigiBytes. DigiByte përdor pesë dëshmi të algoritmeve të punës për sigurinë. DigiBytes e re vijnë vetëm nga minierat.

Protokoll bazë / Rrjet global.

Shtresa e poshtme ofron procedurat e komunikimit dhe operimit. Një nyje e nivelit shumë të ulët në rrjetin global DigiByte komunikojnë. Mijëra njerëz po ekzekutojnë programin DigiByte në të gjithë planetin. Do server, kompjuter, tablet apo telefon celular i lidhur me rrjetin DigiByte bëhet një nyje që ndihmon transaksionet e stafeve. Filloni të kontribuoni në blockchain DigiByte në mënyrën optimale.

Burim i hapur / Pa leje.

Ashtu si kjo faqe në internet, blockchain DigiByte është plotësisht burim i hapur dhe i lirë për t’u përdorur i lëshuar nën licencën MIT, e cila ju jep fuqinë për të ekzekutuar dhe modifikuar softuerin. Transparenca lejon verifikimin e pavarur të binareve dhe kodin burimor përkatës të tyre.
Protokolli DigiByte në GitHub.
Zhvillimi Themelor DigiByte në GitHub.

Statistikat e bllokimit të DigiByte

Historia e DigiByte.

Zbuloni piketa kryesore të zhvillimit të blockchain DigiByte.

Development

Zhvillimi me kohë të plotë ka filluar të ndërtojë të ardhmen e blockchain DigiByte.

Tetor, 2013 Mësoni më shumë
Launch

Blloku i gjenezës u minua me sukses dhe blockchain DigiByte u fillua zyrtarisht.

10 Janar 2014 Mësoni më shumë
DigiShield

DigiShield aktivizohet për të përdorur rregullimin e vështirësisë në kohë reale kundër luhatjeve të hash.

28 Shkurt 2014 Mësoni më shumë
MultiAlgo

MultiAlgo aktivizohet për të përdorur 5 algoritme të ndryshme për të parandaluar centralizimin e minierave.

1 Shtator 2014 Mësoni më shumë
MultiShield

MultiShield aktivizohet për të shtrirë mbrojtjen e DigiShield mbi të gjithë algoritmet e minierave.

10 Dhjetor 2014 Mësoni më shumë
DigiSpeed

DigiSpeed aktivizohet për të zvogëluar kohën e bllokimit në 15 sekonda për transaksione më të shpejta.

4 Dhjetor 2015 Mësoni më shumë
SegWit

SegWit aktivizohej para Bitcoin dhe Litecoin për përdorimin efektiv të madhësisë së bllokut.

28 Prill 2017 Mësoni më shumë
Digi-ID

Digi-ID filloi për të fuqizuar përdoruesit të regjistroheni pa zell në faqet e internetit dhe më shumë.

Maj, 2018 Mësoni më shumë
DigiAssets

DigiAssets filloi për të lejuar emetimin e decentralizuar të pasurive dhe më shumë.

Prill, 2019 Mësoni më shumë
Dandelion++

Dandelion++ i zbatuar i cili parandalon IP dhe gjurmimin fizik të vendndodhjes.

3 Maj 2019 Mësoni më shumë
Odocrypt

Odocrypt aktivizohet e cila ndryshon vetë çdo 10 ditë për rezistencë superiore ASIC.

21 Korrik 2019 Mësoni më shumë
Roadmap

Një listë e artikujve që ne duam të bëjmë për DigiByte. Shfletoni dhe filloni të kontribuoni.

Udhërrëfyesi Mësoni më shumë

Një monedhë dixhitale
do ta dashuronit absolutisht.

DigiByte (DGB) është një monedhë dixhitale shumë e ndryshueshme, e cila mundëson shpejtësinë e transaksioneve drejtuese nga industria me tarifa të papërfillshme. DigiByte është mënyra më e mirë për pagesa.

Mësoni duke shikuar

Lehtë për t’u përdorur.

Fillimi për të përdorur DigiByte është edhe më i lehtë sesa dërgimi i një SMS. Ju mund të dërgoni dhe merrni DigiBytes duke përdorur pajisjet që tashmë i njihni dhe doni. E tëra që ju duhet është të instaloni një portofol të mbështetur nga DigiByte, pastaj klikoni në skanimin, skanimin e kodit QR dhe dërgimin e DigiByte. Po aq e lehtë sa 1..2..3.

Jo një ICO.

DigiByte nuk është financuar kurrë përmes një ICO ose një sasie të konsiderueshme të monedhave të paracaktuar (0% të mbetura). Nuk ka asnjë CEO ose një kompani që kontrollon blockchain DigiByte. TThemeluesi, zhvilluesit dhe komuniteti janë vullnetarë të papaguar që eleminojnë rrezikun e falimentuar.

Shumë më i shpejt.

Transaksionet e DigiByte konfirmohen përafërsisht. 15 sekonda, që është 40 herë më i shpejtë se Bitcoin dhe 10 herë më i shpejtë se Litecoin. SegWit mundëson deri në 1066 transaksione on-chain për sekondë dhe tarifat e papërfillshme e bëjnë DigiByte monedhën ideale për pagesa ditore.

Gjithmonë i sigurt.

DigiByte është ndërtuar në teknologjinë e pakthyeshme të blockchain Bitcoin dhe ka implementuar përmirësime të ndryshme të përparuara mbi të, si roje DigiShield, minierat MultiAlgo dhe algoritmi Odocrypt. Gjithashtu protokolli i privatësisë Dandelion++ ju ndihmon të mbani të sigurt duke fshehur IP dhe vendndodhjen tuaj fizike. Mëso më shumë.

I minueshëm.

DigiByte është një blockchain i 100% Dëshmi i Punës (PoW) që mund të minohet me pesë algoritme të quajtur Sha256, Scrypt, Skein, Qubit dhe Odocrypt. Minierat e MultiAlgo kontribuojnë në decentralizimin, sigurinë e rrjetit dhe ju jep lirinë për të përdorur lloje të ndryshme të pajisjeve të tilla si një ASIC a FPGA ose GPU. Mëso më shumë.

Njësi të menaxhueshme.

Në krahasim me 21 milion Bitcoin, 21 miliard DigiByte (raporti 1000: 1 me BTC) janë krijuar për të qenë gati për adoptim në masë. Shpërblimet e bllokut DigiByte zvogëlohen me 1% çdo muaj në vend të përgjysmimit të çdo 4 vjet. Të gjitha 21 miliardë DigiBytes do të minohen deri në vitin 2035. Pas vitit 2035 minatorët do të mbështeten vetëm në tarifat e transaksioneve. Mëso më shumë.

Disa zgjedhje të shpejta nga ekosistemi DigiByte.

Të gjitha shkëmbimet dhe shërbimet që mbështesin DigiByte mund të gjenden në DigiByte Wiki.

Bitvavo

Bitvavo është një këmbim dixhital i pasurive që ju lejon të blini, shisni dhe tregtoni DigiByte në BE.

Bitvavo bitvavo.com
Binance

Binance është një nga platformat më të mëdha dhe më të fuqishme të tregtimit të kriptove që ofron mundësi të tregtimit DigiByte.

Binance binance.com
Okex

OKX është një nga shkëmbimet kryesore cryptocurrency që ofron tregti DigiByte.

OKX okx.com
KuCoin

KuCoin është një nga shkëmbimet më të avancuara të cryptocurrency për të tregtuar DigiByte.

KuCoin kucoin.com
Changeangel

Changeangel është një kripto për kripto, portofolin në portofol, shërbim shkëmbimi shkëmbimi që mbështet projektet e komunitetit.

Changeangel changeangel.io - bleni dgb

Refuzimi i shkëmbimit
Shkëmbimet e prezantuara këtu ose në CoinMarketCap janë vetëm për qëllime informative dhe ato nuk janë të lidhur me komunitetin DigiByte. Anydo shkëmbim mund të rendisë DigiByte pa leje. Ju lutemi bëni gjithmonë hulumtimin tuaj përpara se t'i përdorni ato, pastaj ruajeni DGB tuaj në një portofol personal.

Një mënyrë e thjeshtuar
për të krijuar pasuri dixhitale.

DigiAssets është një shtresë e sigurt, e shkallëzueshme në krye të blockchain DigiByte që lejon lëshimin e decentralizuar të pasurive, shenjave, kontratave të zgjuara, identitetit dixhital dhe më shumë.

Mësoni duke shikuar

Mundësi të pakufishme.

DigiAssets mund të përdoret për të përfaqësuar me siguri gjithçka që gjejmë në botën fizike. Nga aktivet e prekshme siç janë pasuritë e paluajtshme ose makinat, deri te artet e pakta dixhitale. Dokumentet e nënshkruara si veprat dhe faturat mjekësore mund të mbrohen.

Rritet me besim.

DigiAssets si një ekosistem dhe platformë tashmë ka palët e interesuara ose duke planifikuar ose duke ndërtuar platforma aktualisht në pasuri të paluajtshme, financa, dërgesa, identitet, pika e shitjes, garat, tregtia, kujdesi shëndetësor, zinxhiri i furnizimit, qeveria dhe më shumë.

Teknologji e ngurtë.

DigiAssets nxjerr në pah aspektet unike të një blockchain me të vërtetë të decentralizuar që gjendet vetëm brenda një blockchain pa leje si DigiByte. Kjo lejon që DigiAssets të jetë më i sigurt, i shkallëzuar dhe i decentralizuar se çdo platformë tjetër në treg.

Filloni me DigiAssets.

Mësoni protokollin.

Zbuloni specifikimet e protokollit me burim të hapur DigiAssets për lëshimin dhe transaksionin e pasurive dixhitale në krye të Blockchain DigiByte. Protokolli DigiAssets në GitHub.

Lëshoni një aktiv.

Nuk jeni një zhvillues? Padyshim që nuk është problem! Dokush mund të lëshojë me lehtësi një DigiAsset duke përdorur një nga mjetet në dispozicion pa pasur njohuri teknike në lidhje me protokollin. Shërbime të mbështetura nga DigiAssets.

Mbani / Tregtoni.

Po mendoni se si të përdorni DigiAssets? Vizitoni shërbimet e mbështetura nga DigiAssets për të blerë, shitur dhe shkëmbyer DigiAssets.

Keni nevojë për ndihmë?

Keni nevojë për më shumë ndihmë në lidhje me DigiAssets? Ju lutemi mos ngurroni të bashkoheni me grupin e zhvilluesve DigiByte në Telegram për të bërë pyetjet tuaja ose të ndajnë idetë tuaja. Zhvilluesit e DigiByte në Telegram.

Shihni DigiAssets në veprim.

Zbuloni shërbimet e mbështetura DigiAssets për të përjetuar DigiAssets.

DigiAssetX

digiassetX është një shkëmbim i ri DigiByte DigiAsset dhe shërbim i krijuesit të DigiAsset.

Vjen së shpejti digiassetx.com
DigiAssetX

Një domain DigiByte është një emër që referencësuar në një adresë publike. Ai është ushqyer nga DigiAssets dhe domain është aseti.

Domenet e DigiByte digibytedomains.com

Autentifikimi në të mirë të tij.

Digi-ID është një protokoll i sigurisë i ndërtuar në teknologjinë e blockchain DigiByte që lejon përdoruesit të regjistroheni pa zell në faqet e internetit, aplikacionet, madje dhe në internetin e gjërave.

Mësoni duke shikuar

Autentifikim i lehtë.

Digi-ID eliminon emrin e përdoruesit, fjalëkalimin dhe kërkesat 2fa për vërtetim. Për shkak se Digi-ID përdor kriptografinë e çelësave publik / privat, nuk ka fjalëkalime ose emra përdorues në rrezik. Kjo metodë jo vetëm që mbron konsumatorin, por mbron edhe shërbimet që përdor konsumatori.

Siguri e përsosur.

Digi-ID nuk ruan asnjë të dhënë në lidhje me përdoruesit në blockchain. Kjo forcon më tej sigurinë, ndërsa forcon gjithashtu besimin e përdoruesve fundorë se të dhënat e tyre nuk ndiqen as nuk rrezikohen nga pakujdesia e të tjerëve. Nuk ka pikë të jashtme dështimi për një haker të synojë dhe shfrytëzojë platformën tuaj.

E thjeshtë dhe falas.

Digi-ID është plotësisht falas! Nuk ka tarifa, shërbime abonimi ose kosto të mirëmbajtjes. Por kostoja është tipari i dytë i saj më i mirë. Karakteristika e saj kryesore është se, në përputhje me prioritetin e sigurisë së DigiByte, Digi-ID është një metodë më e sigurt, por e thjeshtë në dispozicion për t'u futur në faqet e internetit, aplikacionet dhe më shumë.

Ajo funksionon si kjo.

Gjenerimi.

Uebsajti, aplikacioni ose produkti gjenerojnë një kod unik Digi-ID QR dhe e paraqesin atë.

Skanimi.

Përdoruesi skanon kodin QR nga çdo aplikacion i mbështetur nga Digi-ID.

Vërtetim.

Përdoruesi vërteton kërkesën duke hyrë në PIN-in e tij ose duke skanuar gjurmën / fytyrën e tyre.

Konfirmimi.

Digi-ID dërgon përsëri kërkesën e nënshkruar kriptografikisht dhe përdoruesi është regjistruar me sukses.

Pyetjet e bëra më shpesh.

Ku mund të gjej më shumë dokumentacion?

Vendi më i mirë për të filluar është Digi-ID.io. Nëse doni të dini më shumë rreth detajeve dhe avantazheve të Digi-ID, mund t'i referoheni udhëzuesit të përdoruesit, vudhëzuesit të shitësit dhe udhëzuesit të integrimit. Nëse jeni duke kërkuar kutinë e mediave, ju lutemi merrni letër intro dhe logot.

Ku janë bibliotekat e integrimit?

Meqenëse Digi-ID është një burim i hapur, depo të shumta kodesh mund të gjenden në GitHub siç janë DigiByte Core Development , Matthew Cornelisse dhe WHMCSSnow. Nëse keni nevojë për më shumë ndihmë, ju lutemi bashkohuni Grupi i Zhvilluesve DigiByte në Telegram.

A mund të integroj Digi-ID pa kodim?

Nëse nuk jeni një zhvillues, ju mund të dëshironi të përdorni zgjidhje të gatshme për integrim për faqen tuaj të internetit ose produktin. digiassetX ofron një shtojcë nodejs për integrim të lehtë. Ju gjithashtu mund të përdorni shtojcën WordPress për platformat WordPress.

A ka aplikacione të tjera auth Digi-ID?

Sigurisht! Digi-ID është një platformë në rritje të shpejtë. Aplikacione të shumta autentifikuesi të pavarur dhe kuletat e mbështetur nga Digi-ID mund të gjenden në seksionin Shkarkime.

Shihni Digi-ID në veprim.

Zbuloni disa shërbime të mbështetura nga Digi-ID për të provuar vërtetimin e thjeshtë.

Changeangel

Changeangel është një kripto për kripto, portofolin në portofol, shërbim shkëmbimi shkëmbimi që mbështet projektet e komunitetit.

Changeangel changeangel.io - buy dgb
Hash Altcoin

Hash Altcoin është një kompani minerare që prodhon pajisje FPGA për përvojë të minierave me stabilitet të lartë.

Hash Altcoin hashaltcoin.com

Komuniteti më
i apasionuar ndonjëherë!

Dhjetëra mijëra vullnetarë nga e gjithë bota kanë kontribuar në DigiByte në mënyra të panumërta për vite me rradhë për ta bërë atë që është sot. Isshtë një lëvizje vërtet themelore. Ju mirëpresim ngrohtësisht të na bashkoheni!

Mësoni duke shikuar

Aleanca DigiByte.

Aleanca DigiByte është një themel organizatë publike pa fitim nën seksionin 501(c)(3) me statusin e bamirësisë publike në Shtetet e Bashkuara. Ata synojnë të solidifikojnë DigiByte si një rrjet bllokchain i besueshëm dhe i decentralizuar për të mbrojtur, siguruar, shprehur, krijuar dhe transferuar vlerë me besueshmëri dhe efikasitet.
Mësoni më shumë - Kontaktoni.

DigiByte Awareness Team.

DGBAT është një iniciativë e drejtimit nga komuniteti. Ata drejtohen nga një ekip, anëtarët e të cilit nga ana tjetër menaxhojnë ekipe nëpër media sociale, shtrirje në shkollë, arsim, shkrimtarë dhe zhvillues. Ata synojnë të promovojnë DigiByte përmes fushatave arsimore, afariste dhe marketingut.
Mëso më shumë - Kontakt.

Zhvilluesit e DigiByte.

Gjithkush që punon në DigiByte është një vullnetar pa pagesë. Filloni të kontribuoni në zhvillimin e DGB sot ose të ndërtoni aplikacionin tuaj në krye të bllokimit DigiByte.
Zhvilluesit DigiByte në Gitter.
Protokolli bazë i DigiByte në GitHub.

Mediat sociale.

Ndiqni DigiByte në të gjitha platformat parësore të mediave sociale për të vazhduar me lajmet më të fundit të DigiByte dhe të shkëmbeni postimet me miqtë tuaj për të na ndihmuar të bëjmë zërat tanë të dëgjohen në të gjithë botën.

Grupet Telegram.

Telegram është mënyra më e popullarizuar dhe e thjeshtë për t'u angazhuar me komunitetin global DigiByte. Ju lutemi bashkohuni me grupet poshtë të cilave ju interesojnë ose shihni listën e të gjitha grupeve DigiByte.

Alertet Diskutimi Mbështetja Zhvilluesit Minierat Marketingu Spekulimet Përkthimet

Wiki DigiByte.

The DigiByte Wiki është një enciklopedi në internet e krijuar nga komuniteti, për komunitetin. Ai përmban të dhëna të dobishme dhe të azhurnuara siç janë DigiByte Ecosystem dhe si të udhëzoni. Dokush mund të kontribuojë pozitivisht në Wiki duke krijuar një llogari falas të përdoruesit dhe të fillojë shtimin ose azhurnimin e informacionit në DigiByte Wiki. Warning Shmangni lidhjet të vetë-promovimit.

Teknik Kuadri Arritjet

Takoni krijuesin e DigiByte.

Jared Tate është themeluesi dhe krijuesi i blockchain DigiByte. Jared kushtoi zhvillimin me kohë të plotë drejt DigiByte që nga tetori 2013. Ai është ftuar nga MIT, Harvard dhe US Capitol për të folur në teknologjinë e blockchain. Ai është gjithashtu autori i librit Blockchain 2035 The Digital DNA of Internet 3.0, i cili është libri i parë i shkruar nga një themelues i blockchain.

Twitter LinkedIn Biograph

Refuzimi i mediave sociale
Opinioni, bindjet dhe pikëpamjet personale të shprehura nga Jared Tate, DigiByte Core Team, Alianța DigiByte & DigiByte Ekipi i Ndërgjegjësimit nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht mendimin personal, besimet dhe këndvështrimet e komunitetit.

Kontriboni në komunitetin DigiByte.

Changeangel

Changeangel është një kripto për kripto, portofolin në portofol, shërbim shkëmbimi shkëmbimi që mbështet projektet e komunitetit.

Changeangel changeangel.io - buy dgb

Zgjidhni aplikacionin tuaj.

Zgjidhni një aplikacion për të dërguar, pranuar dhe ruajtur DigiBytes & DigiAssets ose vërtetuar në mënyrë të sigurt duke përdorur Digi-ID.
Aktual i DigiByte Core v7.17.3

Mësoni duke shikuar

Protokol & Portofol
Të Gjitha në Një

DigiByte Core përmban një kopje të plotë të zinxhirit të blloqeve dhe ndërton shtyllën kurrizore të rrjetit. Zakonisht përdoret nga zhvilluesit, bursat dhe bizneset e tjera, si dhe nga anëtarët e komunitetit, për të decentralizuar rrjetin duke ekzekutuar një nyje të plotë. Gjithashtu funksionon si një portofol softuerik.

DigiByte Core

  • Validim i plotë
  • Mbështetje e rrjetit
  • Stabilitet i lartë
  • Mbështetje për SegWit

I disponueshëm për Windows, macOS, Linux & Snapcraft (64 Bit)

Dezinformata e Portofolit
DigiByte Core si portofol duhet të përdoret vetëm nga përdoruesit e avancuar që dinë si të mbajnë portofolin e tyre të sigurt. Nëse nuk jeni përdorues me përvojë, mund të dëshironi të përdorni një portofol softuerik të thjeshtuar.

Dokumente & Udhëzime DigiByte.

Po kërkoni më shumë dokumentacion? Nëse keni nevojë për informacione themelore për një artikull ose informacion teknik për një proces integrimi. Mund të arrini të gjithë udhëzuesit e nevojshëm më poshtë.

DigiByte Info Paper

Mësoni detajet e blockchain DigiByte duke përdorur "info paper".

Info paper Shkarko
DigiByte Integration Guide

Integroni lehtë blockchain DigiByte në shkëmbimin, portofolin ose shërbimin tuaj lehtësisht.

Udhëzues për integrim Shkarko
DigiByte Media Sheet

Mësoni faktet e rëndësishme në lidhje me blockchain DigiByte nga fletë media shpejt.

Fletë media Shkarko
DigiByte Presentation

Përdorni prezantimin informativ në internet për të prezantuar DigiByte me miqtë tuaj.

Prezantim Fillojani
DigiByte Logos & Icons

Gjeni logot dhe ikonat e sakta dhe të azhurnuara të DigiByte për projektin tuaj.

Logot dhe ikonat Shkoni në GitHub
How to Guides

Drejtoni nyjën tuaj të plotë të DigiByte ose Explorer Insight duke iu referuar udhëzuesve Wiki.

Si të udhëzojmë Shkoni te DigiByte Wiki

Aplikacionet e zhvilluara nga një shërbim i Palës së Tretë.

Portofolat e softuerit.

Coinomi Wallet

Në dispozicion në Windows, macOS, Linux, iOS dhe Android. Digi-ID dhe mbështetje SegWit. Rekomandohet!

Coinomi Shkarko
Ownbit Wallet

Në dispozicion në iOS dhe Android. Digi-ID dhe mbështetje MultiSig. Anëtarësia e paguar.

Ownbit Shkarko
Edge Wallet

Në dispozicion në iOS dhe Android. Mbështetje SegWit.

Edge Shkarko
Exodus Wallet

Në dispozicion në Windows, macOS, Linux, iOS dhe Android.

Exodus Shkarko
Atomic Wallet

Në dispozicion në Windows, macOS, Linux, iOS dhe Android.

Atomic Shkarko
Trust Wallet

Në dispozicion në iOS dhe Android. Mbështetje SegWit.

Trust Wallet Shkarko
Guarda Wallet

Në dispozicion në Windows, macOS, Linux, Chrome, iOS dhe Android.

Guarda Shkarko

Kuletat e harduerit.

Bitfi Wallet

Punon në çdo shfletues në internet përmes Wi-Fi. Mbështetje SegWit. Rekomandohet!

Ledger Wallet

Punon në Win, macOS, Linux, iOS dhe Android përmes USB dhe Bluetooth. Mbështetje SegWit. Rekomandohet!

Trezor Wallet

Punon në Chrome dhe Firefox përmes USB. Mbështetje SegWit.

KeepKey Wallet

Punimet në Chrome dhe ShapeShift.com përmes USB.

SafePal Wallet

Punon në iOS dhe Android përmes kodit QR. Mbështetje SegWit.

SecuX Wallet

Punon në Chrome dhe iOS përmes USB dhe Bluetooth. Mbështetje SegWit.

D'CENT Wallet

Punon në iOS dhe Android përmes USB dhe Bluetooth. Autentifikimi biometrik dhe mbështetja e SegWit.

Kartat e debitit.

Crypto.com

Aplikacione e ruajtjes iOS dhe Android. Kartë debiti Visa.

Crypto.com Merr aplikacionin
Bitpanda

Aplikacione e ruajtjes iOS dhe Android. Kartë debiti Visa.

Uphold

Aplikacione e ruajtjes iOS dhe Android. Kartë debiti MasterCard.

Aplikacionet per shitje.

Coinpayments

Aplikacione e ruajtjes iOS dhe Android për pagesa brenda personave dhe shtesa për pagesa në internet. Mbështetje automatike për shitje.

CoinPayments Merr aplikacionin

Aplikacionet Digi-ID.

Digi-ID/AntumID

Aplikacioni i autentifikuesit Digi-ID. Shtesat AntumID mbështesin funksionin DigiPassword.

Digi-ID/AntumID iOS - Android
Coinomi

Portofol shumë monedhe me funksionin e autentifikuesit Digi-ID.

Coinomi iOS - Android
Ownbit Wallet

Portofol shumë monedhe me funksionin e autentifikuesit Digi-ID.

Ownbit iOS - Android
Digi-ID Desktop

Digi-ID për kompjuter desktop.

Digi-ID Desktop Lirime

Mjetet dhe zgjidhjet.

Digi-ID Desktop

Instaloni dhe monitoroni nodat e DigiByte dhe/ose DigiAssets në makinat Linux.

GetBlock

Endpointet e DigiByte Node.
Blockchain RPC API.

NOWNodes

Endpointet e DigiByte Node.
Blockchain RPC & Explorer API

Përgjegjësia e portofolit (Kuletes)
Të gjitha kuletat e Palëve të Treta të prezantuara këtu janë pritur nga serverët e tyre ose dyqanet e aplikacioneve. Ne nuk kemi përgjegjësi për çështjet e mundshme që mund të keni për ndonjë portofol të Palës së Tretë. Në këtë rast ju duhet të kontaktoni shërbimin përkrahës të portofolit.